Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μπρουσκέτες με γραβιέρα και φασκόμηλο


Υλικά:
10 φέτες μπαγκέτας
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
10 φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα δύο

Εκτέλεση:
    Κόβουμε την μπαγκέτα ή οποιοδήποτε ψωμί έχουμε σε φέτες. Αλείφουμε τις φέτες της μπαγκέτα3 με το σκόρδο.






    Αναμιγνύετε το τριμμένο τυρί με το ψιλοκομμένο φασκόμηλο και πασπαλίζετε με αυτό το μείγμα τις φέτες του ψωμιού.


Τις ψήνετε στο γκρίλ μέχρι να ροδίσουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου