Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ιταλική σαλάτα Caprese


Υλικά (για 2 άτομα):
2 ντομάτες
1-2 μπάλες μοτσαρέλα Bufala (από βουβαλίσιο γάλα)
πέστο βασιλικού
αλάτι
πιπέρι
κρέμα μπαλσάμικου προαιρετικά

Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τις ντομάτες σε παχιές φέτες.


2. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε παχιές φέτες.
3. Σε ένα πιάτο τοποθετούμε εναλλάξ ντομάτες, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού.
4. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι από πάνω και σερβίρουμε.
5. Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε λίγο μπαλσάμικο για να διακοσμήσουμε το πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου