Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αυγά με παστουρμά

 

Υλικά (για 4 άτομα):
4-5 αυγά
120 γρ. παστουρμά σε φέτες 
λίγο ελαιόλαδο
2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη σε φετούλες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. 


2. Προσθέτουμε τον παστουρμά, την ντομάτα και την πιπεριά και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά.



3. Σπάμε με προσοχή τα αυγά μάτια, αλατοπιπερώνουμε, μαγειρεύουμε για άλλα 7-8 λεπτά.


4. Σερβίρουμε με το τηγάνι αν θέλουμε. Συνοδεύουμε με χωριάτικο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου