Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πατατοσαλάτα


Υλικά:

2 κιλά πατάτες
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
Άνηθο
Κάπαρη
Τουρσί σε ροδέλες
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Βράζουμε για μισή ώρα αφού ρίξουμε τις πατάτες σε κρύο νερό και μετά ανοίγουμε το μάτι. Τις τσιμπάμε να έχουν μαλακώσει. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε στο τρυπητό και αφήνουμε να κρυώσουν, τις  κόβουμε μετά κομματάκια. 


2. Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και το αφήνουμε σε νερό. 
3. Σ' ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. 



4. Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι και το χτυπάμε και το ρίχνουμε στίβοντας το στο μείγμα μαγιονέζας. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τα ρίχνουμε όλα μαζί με αλάτι και πιπέρι. 



5. Βάζω στο τέλος και τις πατάτες. Ανακατεύω, στολίζω με κάπαρη και τουρσί ροδελίτσες. 




Extra tip: Μπορείτε να προσθέσετε και βραστό αυγό, του πάει πολύ!!

Η συνταγή είναι από το www.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου