Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Καγιανάς με φέτα


Υλικά(για 2 άτομα):
300 γρ. ντομάτες
4-5 αυγά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες
80 γρ.
τριμμένη φέτα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κ.γλ. ζάχαρη
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Ρίχνετε λάδι, ίσα να καλύψει τον πάτο, σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και την πιπεριά για 6-7 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.




2. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε τους σπόρους και τα πολλά υγρά και τις κόβετε σε μικρά κυβάκια. Τις προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με αλατοπίπερο και λίγη ζάχαρη.



3. Τις αφήνετε να βράσουν για 20-25 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά εντελώς.
4. Έπειτα προσθέτετε τα αυγά, τα οποία έχετε χτυπήσει ελαφρά με το σύρμα ή με ένα πιρούνι, μαζί με αλατοπίπερο.

5. Ανακατεύετε και ψήνετε για 4-5 λεπτά, ή μέχρι να σφίξουν τα αυγά.
6. Στο τέλος προσθέτετε και την τριμμένη φέτα, για έξτρα γεύση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου