Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Αυγά scrambled


Υλικά (για 1 άτομο):
2 αυγά
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
λίγες σταγόνες λάδι τρούφας

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.



2. Σε ένα μικρό τηγανάκι σε μέτρια φωτιά βάζω το βούτυρο να λιώσει.


3. Όταν αρχίσει να βγάζει φουσκάλες το βούτυρο προσθέτω τα αυγά.


4. Ανακατεύω συνέχεια με μία ξύλινη κουτάλα, έως ότου ψηθεί το αυγό.


5. Αφαιρώ από τη φωτιά και προσθέτω τις σταγόνες από το λάδι τρούφας.
6. Σερβίρω τα scrambled αυγά πάνω σε μία φέτα φρυγανισμένου ψωμιού του τοστ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου