Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Μπρουσκέτες με ντομάτα









Υλικά (για 20-25 μπρουσκέτες):
2-3 ντομάτες
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
20-25 παξιμάδια ή φρυγανισμένη μπαγγέτα

Εκτέλεση:
1. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια, έχοντας αφαιρέσει τα σπόρια τους.


2. Τις τοποθετούμε σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν, να φύγουν τα πολλά υγρά τους.
3. Έπειτα τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το λιωμένο σκόρδο, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο και το αλάτι και
ανακατεύω να αναμειχθούν καλά τα υλικά μεταξύ τους.
4. Τέλος προσθέτουμε το μείγμα της ντομάτας πάνω στο φρυγανισμένη μπαγγέτα ή παξιμάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου