Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μακαρονάδα με τόνο και μουστάρδα


Υλικά (για 2 άτομα):
250 γρ. μακαρόνια (σπαγγέτι)
500 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα (κονσέρβα)
1 κονσέρβα τόνο (160 γρ. περίπου)
1 κρεμμύδι σε φέτες
1 σφηνάκι ούζο
2 κ.σ. κάπαρη
1 κ.γλ. μουστάρδα
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. 


2. Βάζουμε ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. 


3. Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το ούζο.


4. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ντοματάκια και την κάπαρη και αφήνω να βράσει ελαφρά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.


5. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την μουστάρδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
6. Μέσα στην σάλτσα προσθέτουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου