Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ντοματόσουπα με κριθαράκι


Υλικά:
170 γρ. κριθαράκι μέτριο
370 γρ. τριφτή ντομάτα (pummaro)
1,3 lt νερό
1 κύβο κοτόπουλου
⅓  φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
λίγη πάπρικα
αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε το νερό στην κατσαρόλα μαζί με την ντομάτα, τον κύβο, το λάδι, τη ζάχαρη, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.

 2. Αφού πάρουν μια βράση, προσθέτουμε το κριθαράκι.
3. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει.
4. Ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην μας κολλήσει.
5. Το βράζουμε 15' περίπου, ώσπου να χυλώσει.


Η συνταγή είναι από το faghta-giagias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου