Υλικά:
180 γρ. ζάχαρη άχνη
400 γρ. καλό βούτυρο
640 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ.
Λίγο αλάτι απαραίτητο
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο να αφρατέψει.
2. Προσθέτουμε τα αυγά και τέλος το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
3. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30´.
5. Αν θέλουμε την αρωματίζουμε με ξύσμα πορτοκαλί ή λεμόνι, μπορούμε επίσης να βάλουμε κανέλα, τζίντζερ σκόνη, μοσχοκάρυδο, ακόμα κ σταγόνες σοκολάτας.
Η συνταγή είναι από missmimifoodie
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου