Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ράτζα στο φούρνο

 

Υλικά:

1 ράτζα σε κομμάτια (περίπου 1 με 1 1/2 κιλό)

χυμός από ένα λεμόνι 

1/2 φλιτζάνι λάδι 

1 σκελίδα σκόρδο σε φετούλες

αλάτι θαλασσινό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. 

2. Σε ένα μπολ βάζετε το ψάρι με τον χυμό λεμονιού, το λάδι, το σκόρδο και το αλατοπίπερο για 20 λεπτά.

3. Επειτα τα βάζετε σε ένα πυρέξ ή ταψί και τα στρώνεται ομοιόμορφα.

4. Τα ψήνετε για 20 λεπτά από την μία πλευρά και άλλα 10 από την άλλη.


Η συνταγή είναι από http://www.bostanistas.gr/ με κάποιες αλλαγές δικές μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου