Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Σούπα με μοσχάρι και λαχανικά


Υλικά:
1 1/2 κιλό μοσχάρι για σούπα
3 πατάτες
4-5 καρότα
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 - 2 1/2 λίτρα νερό
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο κουρκουμά (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε το νερό και το κρέας σε μία χύτρα και βράζω για 1 ώρα.
2. Ανοίγω την χύτρα και προσθέτω τα λαχανικά, το λάδι και τα μπαχαρικά και ξανά βράζω στη χύτρα για 30 λεπτά, ώστε να μαλακώσουν τα λαχανικά.


3. Σερβίρω την σούπα μαζί με τα λαχανικά και χωριστά το κρέας. Προσθέτω φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λεμόνι εάν θέλω.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου