Υλικά:
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
120 ml ηλιέλαιο
100γρ τριμμένη φέτα
50 γρ γκούντα
2 αυγά
250 - 300 γραμμάρια αλεύρι Φαριν απ
Αλάτι πιπέρι
Παπαρουνοσπορος
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τα αυγά.
2. Συνεχίζουμε με το ηλιέλαιο.
3. Αλάτι πιπέρι τυρί και στο τέλος το αλεύρι.
4. Κάνουμε μπαλάκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Η συνταγή είναι από nikis_food
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου