1 ¼ κούπες αλεύρι γοχ
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. κανέλα
Ξύσμα από μισό ακέρωτο πορτοκάλι μικρό σε μέγεθος
Υγρά υλικά:
1 κούπα γάλα
2 κ.σ. γιαούρτι
½ κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πρώτα τα στερεά υλικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υγρά!
2. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά τις τηγανήτες μας!
4. Εάν θέλουμε σερβίρουμε με χαρουπομελο, ταχίνι, τριμμένους ξηρούς καρπούς ή φρούτα! Φυσικά τρώγονται και σκέτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου