Υλικά: 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή 2 πρέζες μπούκοβο 1 κ.σ. θυμάρι ξηρό αλάτι πιπέρι 60 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι 1 φιλέτο κοτόπουλο Για το σερβίρισμα: τζατζίκι ή όποια σος θέλουμε σπιτικές πίτες τηγανητές πατάτες 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα Εκτέλεση: 1. Ανακατεύουμε το σκόρδο, την καπνιστή πάπρικα, το μπούκοβο,το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και 1 κ.σ. χυμό λεμόνι μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Μόλις πήξει, αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε το κοτόπουλο.