Υλικά: 1/2 κοτόπουλο σε μερίδες 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 πορτοκαλί πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 2 κρεμμύδια 4 κ.γλ. πάστα harissa ελαιόλαδο λίγο ξύδι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: 1. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια αφού τα έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια.
Υλικά: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα 1 αυγό λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια 2 καρότα 2 πατάτες λίγο σέλερι ψιλοκομμένο χυμός από 2 λεμόνια 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: 1. Ανακατεύουμε τον κιμά μαζί με το ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον μαϊντανό, το αυγό, το ρύζι και το αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε τα γιουβαρλάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.