Υλικά: 270 γρ. χλιαρό νερό 500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 8 γρ. Μαγιά ξερή 1 πρέζα Ζάχαρη Αλάτι ψιλό & Αλάτι χοντρό 1/2 κ.γ. δεντρολίβανο ξερό, σπασμένο στο γουδί ή το μούλτι 80 γρ. Ελαιόλαδο Εκτέλεση: 1. Βάζουμε το νερό τη ζάχαρη και τη μαγιά σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε 10 λεπτά στην άκρη για να τραφεί η μαγιά με τη ζάχαρη.
Υλικά: Για τη ζύμη: 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. βούτυρο, διατηρημένο σε απλή ψύξη και κομμένο σε κομμάτια 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/4 φλιτζάνι παγωμένο νερό Για τη γέμιση: 150 γρ. σουτζούκι, κομμένο σε λεπτές φέτες 200 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο 3 αυγά 150 ml κρέμα γάλακτος 200 ml γάλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: 1. Για να κάνουμε την τάρτα, ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο στο μπολ ενός μίξερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Με το μίξερ σε λειτουργία, προσθέστε το παγωμένο νερό μέσω του σωλήνα τροφών έως ότου η ζύμη γίνει μία μπάλα.