Για την τάρτα: 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. βούτυρο, διατηρημένο σε απλή ψύξη και κομμένο σε κομμάτια 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/4 φλιτζάνι παγωμένο νερό Για την γέμιση: 3 πιπεριές Φλωρίνης σε χοντρές ροδέλες 3 πράσινες πιπεριές κέρατο σε χοντρές ροδέλες 1 σκελίδα σκόρδο 3 κ.σ. ελαιόλαδοδο 3 αβγά 200 ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. φέτα σπασμένη 1 κ.γ. ρίγανη μαϊντανό ή φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο Εκτέλεση: 1. Για να κάνουμε την τάρτα, ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο στο μπολ ενός μίξερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Με το μίξερ σε λειτουργία, προσθέστε το παγωμένο νερό μέσω του σωλήνα τροφών έως ότου η ζύμη γίνει μία μπάλα.
Υλικά: 420 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κγ μπέικιν πάουντερ 40 γρ ζάχαρη 210 γρ βούτυρο, κρύο, σε κυβάκια ½ λεμονιού ξύσμα 1 αυγό 30 ml κονιάκ 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα 1 ασπράδι αυγού, χτυπημένο ελαφρά Εκτέλεση: 1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Προσθέτω το βούτυρο σε κυβάκια και το τρίβω με τα δάχτυλα να σχηματιστούν τρίμματα.