Υλικά (για 3 άτομα): 300 γρ. νούντλς 3 κ.σ. ηλιέλαιο 2 στήθη κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια 2 φλ. τσ. μπρόκολο σε μικρά κομμάτια 2 καρότα σε μπαστουνάκια 1 κόκκινη πιπεριά σε μπαστουνάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλ. τσ. μανιτάρια (προαιρετικά) αλάτι πιπέρι Για την σάλτσα: 1/2 φλ. σόγια σως 1/4 φλ. ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών 1 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1/4 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη 1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου 1 κ.σ. κορν φλάουρ ή αλεύρι Εκτέλεση: 1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή γουόκ βάζουμε την 1 κ.σ. ηλιέλαιο και σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού το αλατοπιπερώσουμε ελαφρώς. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ψήνουμε για περίπου 4 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.